Säästötavoite instassa

30. syyskuuta 2021

Lokakuun budjetti

 

 

Jo tutuksi tulleella kaavalla on budjetoitu lokakuu. Toki melkein samanlaisena toistuva budjetti on vain hyvä asia, se tarkoittaa ettei ole (ainakaan vielä) tiedossa yllätyksiä, joihin palaisi rahaa. Tässä kuussa saavat kaikki käyttösäästöt osansa ja vielä täysimääräisinä! Pikku puskuriin menee tuttuun tapaan jokaisesta isännän tekemästä korttimaksusta 5e ja tilien tasailuista syntyvät hilut.

Ajattelin ottaa lokakuussa myös varaslähdön s-tilin käytössä ruoka ja taloustavaraostoihin, kuten suunnittelin ensi vuonna tekeväni. Siispä tästä budjetista 225e (ruoka+koti+hygienia) siirrän heti huomenna s-pankin käyttötilille. Jonkin verran kissan ruokaa ostetaan prismasta myös, mutta täytyy katsoa mahtaisiko ruokaan varten varattu raha piisata myös niihin tai sitten täytyy loppu kuusta siirtää kissan ruokiin uponneet eurot s-pankkiin ruokabudjettia paikkaamaan. Koirien ruoat isäntä käy yleensä yksinään ostamassa puuilosta, joten lemmikkien ruokarahoja en meinannut siirtää mun s-tilille. Toki olen miettinyt sitäkin vaihtoehtoa, että otettaisi mun s-tiliin isännälle kortti myös eli siitä tulisi yhteinen tili. Vaan kun se ajokortti ei enää käy henkilöllisyyttä todistamaan ja passit ovat menneet vanhoiksi vuosia sitten, niin olisi edessä henkilökorttien tai passien hommaaminen. Ihan kovin usein ei niille ole tarvetta, joten ei olla viitsitty niistä itseämme kipeiksi pulittaa. Katotaan asiaa sitten uudestaan, jos jossain vaiheessa mun kauppareissut syystä tai toisesta hankaloituu ja on kätevämpää että isäntä käy yksinään ruokaostoksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Ruoan kotimaisuus joulukuu

Joulukuun 2022 prosentti kalpenee vuoden takaiseen verrattuna hieman, sillä joulukuun 2021 kotimaisuusprosentti oli 74. Vuoden 2021 ostot nä...