Säästötavoite instassa

19. helmikuuta 2020

7/53 tulot ja menot

10.2.
S-bonukset tammikuulta +1,10e
Vehnäjauhoja ja heräteostoksia 4,61e

S-marketissa piipahdettiin samalla kun hain pakettiaitomaatista paketin (työjuttuja). Vehnäjauho oli lopussa, joten ostettiin paketti sitä, vaikka hinta olikin kalliimpi kuin Prismassa. Leipä kuitenkin oli lopussa, joten sitä tartti leipoa lisää. Heräteostoksina mukaan tarttui veriappelsiineja ja kurkku. Foodie sovelluksen mukaan ne oli kuitenkin saman hintasia kuin Prismassa.

11.2. Diesel 58,02e (1,340e/litra)
Cittari 27,34e (pääosin kisujen eväitä)

12.2. Prisma ruokaostokset 38,28e

13.2. Säästölippaaseen 1e

14.2. Isännän palkka +578,13e
(siirsin 240e jemmaan velkojen maksuun)
(siirsin 310e yhteiselle tilille laskuihin)

Yhteiseltä tililtä maksoin 14.2. :
Kouvolan Sanomat (joululahjaksi) 423e
Isännän puhelinlasku 21,98e
Vakuutukset 186,02e (suurin osa op bonuksilla)

16.2. Elintarvikkeita maitoauton mukana 12,35e

Onpas tällä viikolla ollu rahaliikennettä, kun kaikkina muina päivinä paitsi lauantaina on tileillä ollu tapahtumia!

Maitotili tuli firman tilille niin ikään perjantaina. Vielä en kuitenkaan lähtenyt jakamaan sitä ympäriinsä. Seuraavien laskujen eräpäivät kun ovat vasta tulossa ja maanantaina erääntyvään luoton takaisin maksuturvaan on yhteisellä tilillä jo raha valmiina. Joten päätin käyttää perjantain mukavammin kuin koneella istuen. Päivitän yleensä firman kirjanpidon laskujen maksun yhteydessä, joten tositteiden naputteluun menee oma aikansa.




Viikko 7 yhteenveto 

Tulot yhteensä 579,23e
Menot yhteensä 771,60e
Säästöön 2,10e

2 kommenttia:

  1. Nyt en muista oliko sulla joku budjetti olemassa esim ruoan osalta vai kirjaatko vaan ylös, mitä on mennyt? Olisi tosi mielenkiintoista kuulla, oletko pysynyt tavoitteessa ruokakulujen osalta, mitä olet tehnyt ruokakulujen pienentämiseksi (etukäteissuunnittelua sulla ainakin oli, onko toiminut), mistä olet tinkinyt (tupakka ja ostamatta jätetyt herkut, paljonko sillä on tullut säästöä), oletko tehnyt tietoisesti valintoja edullisempien ruokien suhteen. Anteeksi, jos olen liian utelias, mutta nämä olisi musta tosi mielenkiintoisia, että millaisilla arkisilla valinnoilla kukin pääsee johonkin tavoitteeseen. Ne kertoo niin paljon enemmän kuin vaan luvut.

    Ihanaa helmikuun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, 250e/kk on ruokaan budjetoitu ns. normaaleille kuukausille. Kuukausittaisessa yhteenvedossa on tarkotus kattoa tarkemmin ja ruotia onnistumista tai epäonnistumista jokaisen budjetin rivin osalta.

      Ruoka ei oo meillä se budjetin kohta, josta hirveesti nipistetään.

      Ruokaan liittyen on muutamakin postausidea valmiina. Oon jaotellu ruoka-aineet omiin kategorioihin ja kirjannu itelleni ylös kuinka paljon rahaa on menny esim. juustoon. Jahka on useemmalta kuukaudelta tilastoa kertynyt niin meinasin paneutua tarkemmin siihen, mitä meillä syödään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Ruoan kotimaisuus joulukuu

Joulukuun 2022 prosentti kalpenee vuoden takaiseen verrattuna hieman, sillä joulukuun 2021 kotimaisuusprosentti oli 74. Vuoden 2021 ostot nä...