Säästötavoite instassa

5. helmikuuta 2020

5/53 tulot ja menot

Viime viikolla maanantaista keskiviikkoon nautittiin tän vuoden ekoista vapaapäivistä. Yleensä ollaan aina lomalla käyty shoppailemassa, kun on kerrankin aikaa kierrellä kauppoja rauhassa. Ostoslistalla on suurin osa hankinnoista ollut, mutta myös heräteostoksia on usein tarttunut mukaan. Nyt kun ei käyty kaupoissa kiertelemässä ollenkaan, kerkesi kolmen päivän aikana tulla jo vähän tylsääkin.

Ma 27.1.
Kissojen matolääkkeet 17,28e
Diesel 49,01e (1,379e/litra)
Lasinpesuneste 8,49e
Koirien ruoka & kissanhiekkaa 41,90e

Ke 29.1.
Lahjakortti +80,00e

Näkyi sitä rahaa palavan lomalla ostolakosta huolimatta. Tosin sallittuihin juttuihin ainoastaan. Lasinpesunestettä piti ostaa matkalta, sillä isäntä unohti täyttää pissapojan kotona. Eipä kotonakaan lasinpesunestettä ollut kuin yhteen tai kahteen täyttöön eli helmikuussa ois tarvinnu sitä kuitenkin ostaa lisää. Lomalla saatiin mun mummolta lahjakortti s-ryhmään.



To 30.1.
S-pankin tilille jemmaan ruokabudjetista yli jäänyt 110,12e! :)

Pe 31.1.
Isännän palkka +693,92e
Jostain syystä vasta nyt meni säästölippaaseen 2e maanantaisista ostoista (yleensä automaattiset siirrot on ti ja to)


La 1.2.
Cittarista 4 pkt kahvia ja 2×2kg pussi perunoita sekä suippopaprika pakkaus yht. 13,00e

Oma etuna olleen pirkan kissanruoan takia varsinaisesti cittariin mentiin, mutta saatavuusongelman vuoksi jäi etu hyödyntämättä. Kahvia ois kotona vielä ollut, joten pakko ei ois ollu ostaa, mutta kyllä se juotua tulee. Niin ja saatiinpa perunoita ja osa paprikoista vähän edullisemmin.

Prismasta ostettiin ruokaa, vessapaperia, suodatinpusseja ja kissojen märkäruokaa. En muista mainitsinko nuo suodatinpaperit ja leinpaperin siinä alkuvuoden sallitut tuotteet osiossa vessapaperin lisäksi, mutta niin tai näin, ne on meidän säännöissä sallittuja ostoja. Kuitin loppusumma 119,35e




Vko 5 yhteenveto:

tulot yhteensä 773,92e
menot yhteensä 249,03e
säästöön yhteensä 112,12e

2 kommenttia:

  1. Se on elämää, että jotain unohtuu ja sitä pitää sitten ostaa todennäköisesti ei parhaaseen hintaan matkalla. Mutta mitä enemmän suunnittelee ja budjetoi, sitä vähemmän noita unohduksia tulee.

    Mä ompelin toissa vuonna meille kankaiset suodatinpussit ja olen ollut niihin tyytyväinen. Paperiset ei paljoa maksa, en sitä väitä, mutta säästö se on pienikin säästö. Käsityöihmisenä ompelet helposti teille kestosuodatinpussit (avaa yksi paperinen kaavaksi), uskoisin sulta jonkun vanhan lakanan tai puuvillatilkunkin löytyvän sopivasti varastoista. Jatkossa peset niitä aina muun pyykin mukana ja käytät uudestaan ja uudestaan. Tuli vain mieleen, ei siksi, että olisit rikkonut ostolakkoasi.

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kyllä oo päähän pälkähtänytkään toi lakanan hyödyntäminen suodatinpussina! Tarvii jossain vaiheessa koklata miten toimii. Meillä kahvia kuitenkin keitetään useemman kerran päivässä, joten suodatinpusseja kuluu jonkin verran (ja ne suodatinpussit siitä kauppalapusta vasta helposti unohtuukin, ei oo yks tai kaks kertaa kun on tarvinnu käyä alatalosta niitä lainaamassa!:D)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)

Ruoan kotimaisuus joulukuu

Joulukuun 2022 prosentti kalpenee vuoden takaiseen verrattuna hieman, sillä joulukuun 2021 kotimaisuusprosentti oli 74. Vuoden 2021 ostot nä...