3. helmikuuta 2022

Tammikuun yhteenveto

 

Tammikuussa käytössä oli 2 544,74 euroa. Se koostui isännän joulukuun palkoista, lahjakortille jääneistä reilusta 12 eurosta, s-bonuksista sekä tilien vähän reilusta 10 euron korkotuotoista viime vuodelta sekä välitilin pohjasaldosta käyttöön otetusta 340 eurosta.

Tarkoitus oli syödä kaappeja ja pakastinta tyhjäksi, mutta ihan hirveästi ylimääräistä varastoa niihin ei ollut kertynyt. Tosi asiahan kyllä on se, että ruokakauppaan saa upotettua rahaa ihan niin paljon kun sitä vaan käytössä on 😅 Toki tuo ruoka- ja päivittäistavara sarake sisältää myös Fiskarsin paistinpannun (56e), jonka alunperin suunnittelin maksavani asumisen tililtä, vaan nyt se mahtuikin ruokabudjettiin.

Vapaa-ajan budjetti ylittyi vähän suksivoiteiden vuoksi. Ylitys oli kuitenkin niin vähäinen ja kokonaisbudjettikin jäi plussalle, niin en ruvennut siirtämään vapaa-ajan jemmasta rahaa käyttöön.

Isännällä ei tällä kertaa ollut työmaat älyttömän matkan päässä kotoa, joten dieseliin varatuista rahoista jäi ihan kivasti käyttämättä. Vaan kallista se polttoaine kyllä on, tankkia ei saa enää täyteen alle 80 eurolla.

Jemmatileille sarakkeessa olevista rahoista jätin käyttötileille 15e + 50e, joten nyt meillä molemmilla käyttötilien pohjakassana on 100e. Muut jemmatilit lihosivat seuraavasti:


Autotililtä käyttöön meni yhteensä 155 euroa (jälkikatsastus 19e, varaosat 134,70e sekä tilin saldon tasaus 1,30e pennijemman kautta s-pankin rahastoihin). Asumisen tililtä maksoin meidän talon osuuden joulukuun sähkölaskusta 128,88e, tilin tasaamisen myötä puskuriin päätyi 1,12e.

Kuukauden tulot menivät prosentuaalisesti käyttöön näin:


Tässä ei siis ole huomioitu jemmatileiltä maksettuja laskuja. Jemmatilit elävät taustalla omaa elämäänsä eli säästösarake ei sisällä myöskään jemmatilien tasauksien myötä sijoituksiin/puskuriin menneitä hiluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Ruokalista vko 49

   . Tällä viikolla testaan porkkanalaatikkoa mannasuurimoilla, josko se passaisi myös joulupöytään. Ollaan arjessa aika pitkälti korvattu r...