1. joulukuuta 2021

Marraskuun yhteenveto

 


Marraskuun tulot koostuivat lokakuussa tilille kilahtaneista isännän palkoista ja perhehoitopalkkiosta, jotka olivat yhteensä 1 756,57 euroa. Lisäksi veronpalautuksista käyttöön otettiin 760 euroa, s-bonukset viime kuun ostoista olivat 16,34 euroa ja joulua varten kerätyistä rahoista päätyi käyttöön yhteensä 195 euroa.

Ruokakauppaan upposia rahaa vähän enemmän, mitä olin budjetoinut, mutta tuo ylimennyt osuus selittyy melkeinpä pelkästään sillä, että meillä on nyt pakastimessa kaksi isoa lohifilettä, jotka ostin s-marketin ilta-alesta. Rasva ei ollut vielä loppu, mutta päätin ostaa jo uuden purkin, kun pidettiin tavaran ostopäivä. Tässä vaiheessa vuotta saakin ihoa rasvata ihan kiitettävästi, joten ei siinäkään mielessä pöllömpi juttu, että rasvapurkit löytyvät sekä ylä- että alakerrasta. Käytiin black friday tarjouksesta ostamassa kanalalle imuri firman piikkiin, joten samalla kun puuilossa oltiin, ostettiin koirille ruokasäkki sekä kissalle pellettiä vessaan. Nämä olisi olleet ostoslistalla joka tapauksessa heti joulukuun alkupuolella. Tavaran ostopäiväksi valikoitui BF, vapaa-aika & joulu kategoria sisältää isännälle joululahjan (67,90e), annoin isännälle 50e käteistä, jotta voi ostaa mulle lahjan, ostin Felix-kisulle joululahjaksi lelun (12,90e), konvehteja lapattiin kärryyn 8 pakettia karkkikuusia varten (29,20e), glögiä ostettiin myös ja muitakin herkkuja. Niin ja ittelleni ostin synttärilahjaksi (17,27e) piparisuklaalevyn, tarjouksessa olleen muumimukin ja kaksi viherkasvia.

Sijoituksiin meni nordnettiin 30e, kuten joka kuukausi. S-bonuksien lisäksi rahastoihin meni alkukuusta 2e/ S-kortilla tehty maksu, mutta nostin euromäärän vitoseen ihan loppukuusta. Myös s-tilin tasaamisesta syntyvät hilut menevät keräilytilin kautta sijoituksiin. Pikku puskuri tuli täyteen, joten jatkossa op:n tilien tasaamiset sekä isännän korttimaksut kerryttävät varsinaista puskuria (kirjaan jatkossa hilut suoraan puskuri sarakkeeseen, vaikka todellisuudessa tulenkin kerryttämään ne ensin pikku puskuriin, josta siirrän sitten puskuriin kivoja tasasummia).

 
Veronpalautukset päädyin käsittelemään tänä vuonna ihan omana laatikkonaan. Nekään eivät tilillä kauaa vanhenneet, kun jo jakautuivat sinne tänne ja tuonne:


Firman tilin saldo 1.11. -6 297,24e, marraskuun lopussa tilanne -5 900,16e (joulukuulle laskuja kertynyt maksettavaksi jo miltei 7 000 euron edestä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Syytingin toteutunut hinta 2021

Jos et satu muistamaan tai olet juuri tänne eksynyt, niin käyppäs kurkkaamassa viime vuoden syytingin hintapostauksesta löytyvät taustatiedo...