31. joulukuuta 2021

Joulukuun yhteenveto

 

 


Joulukuun tulot olivat marraskuulta siirtyneet 2 268,14e (se koostui marraskuussa tilille kilahteneista isännän palkoista, tällä erää viimeisestä tukiperhepalkkiosta sekä veronpalautuksista käyttöön jätetyistä euroista). Lisäksi tuloina ovat s-bonukset 24,93e, loput joulurahat 205e, isännän lomarahasta käyttöön napattu 100e sekä joulupukin tuomat lahjakortit, jotka olivat yhteensä 330 euroa.

Muutoinhan nuo menot ovat kutakuinkin arvioiden mukaiset, paitsi autoilun osalta. Isäntä kävikin sen verran ahkerasti töissä, että tankata tarvitsi enemmän kuin ajattelin (ei tiedetty vielä budjettia laatiessani esim. meneekö isäntä välipäivinä töihin). Korttia on vingutettu näin joulun alla myös suhteellisen ahkerasti ja nyt kun nostin myös s-pankin säästösumman 5e/korttiosto, niin sijoitukset ovat kivasti huomaamatta lihonneet vähän extraa. Säästöhaasteen viimeinenkin summa on onnistuneesti siirretty sivuun ja on pysynyt erikseen laitettuna, joten sekin vuoden 2021 tavoitteista täyttyi! Käteenjäävä osuus selittyy sillä, että maksoin vuoden viimeiset ruokaostokset pukin tuomalla lahjakortilla, josta jäi käyttämättä 12,81e. Loput 15 euroa saivat jäädä isännän tilin pohjasaldoksi, joka on tämän myötä nyt 85 euroa (tarkoitus hilata sataseen, kuten munkin tilin pohjasumma joka on nyt 50e).

Jemmatilileillä oli tapahtumia myös jonkin verran:

Käytettiin auto tosiaan katsastuksessa ja poistuttiin sieltä vikalistan kanssa. Takajarrulevyjen lisäksi mätänetissä pistettiin tilaukseen myös iskari sekä koiranluu. Autotili köyhtyy vielä tammikuussa jonkin verran, kunhan käydään osat hakemassa ja niiden vaihdon jälkeen näyttämässä autoa katsastuskonttorilla vielä uudelleen. Kuitenkin ihan kiva, että hylkyyn johti tommoset suhteellisen vähällä vaivalla vaihdettavat osat, eikä mikään semmoinen vika jonka kanssa joutuisi ähertämään ja funtsimaan enemmän tai pahimmassa tapauksessa viemään auto ihan ammattilaisten hoitoon.

52 viikon säästöhaasteessa kertyneet 1 378 euroa päädyin jakamaan näin:

Elokuussa tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä kun mentiin naimisiin, joten suunnitelmissa olisi suunnata kylpylään pariksi yöksi, jos vain kulkutaudin tilanne suo. Tätä varten täytyy vielä kerryttää vähän lisää rahaa, mutta ajattelin nipistää sitä vapaa-aikaan budjetoidusta 50 eurosta alkuvuoden ajan. Harrastus- ja vapaa-ajan jemman perustin sitä varten, että ajattelin josko ruvettaisi harrastamaan uimista. Toki juuri nyt tässä koronatilanteessa en aio uimahalliin mennä, mutta ehkä tilanne vielä joskus normalisoituu sen verran ettei jatkuvasti tarvitse vältellä muita ihmisiä. Ja joo, toi koko viis hunttia menis siihen, että ostettas mulle ja isännälle uimaliput vuodeksi (kerta viikossa, paitsi kesällä ilmaseksi luonnonvesiin).Firman tili jäi kuin jäikin vuoden vaihteessa plussalle!
1.12. saldo oli -5 900,16e ja 31.12. +180,29 euroa.
Vuoden 2021 alussa saldo oli -6 961,30e ja koko vuosi keikuttiin enemmän tai vähemmän miinuksella. Nyt vaan pidetään peukkuja, että ens vuonna ei kovin montaa miinukselle menevää kuukautta tule!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Syytingin toteutunut hinta 2021

Jos et satu muistamaan tai olet juuri tänne eksynyt, niin käyppäs kurkkaamassa viime vuoden syytingin hintapostauksesta löytyvät taustatiedo...