31. lokakuuta 2021

Lokakuun yhteenveto

 
Lokakuun tulot koostuivat syyskuussa tilille kilahtaneista perhehoitopalkkiosta ja isännän palkoista, jotka olivat yhteensä 3 072,13 euroa. S-bonuksia tuli viime kuun ostojen myötä 11,90 euroa ja muita tuloja lokakuussa saatiin marjojen myynnistä ja muuten vaan sukulaisilta yhteensä 157,79 euroa.

Koska tuloja oli odotettua enemmän sain jemmatileille laitettua ekstraa. Velkojen maksu tilin vajetta paikkasin ylimääräisellä viiskymppisellä (veronpalautuksista sitten ne loput kesällä väliin jääneet rahat), asumisen tilille meni enemmän myös, mutta sinne päädyin laittamaan rahaa kahdesti kuun aikana. Ensin 39,01e ekstraa, jotta tili jää tasasummaan vakuutusmaksun jälkeen ja myöhemmin vielä 2,24e, jotta ekomaksun jäljiltä jäädään myös tasasummaan. Tuo ekomaksu erääntyi viime vuonna vasta marraskuussa, joten odottelin sen tulevan tänäkin vuonna vasta myöhemmin, mutta ilmestyikin verkkopankkiin jo lokakuun alkupuolella. Joulujemmaan laitoin 125 euroa, niin ei tartte veronpalautuksista varata ihan niin paljoa rahaa sivuun joulua varten. Pankin palvelumaksu oli jälleen unohtunut budjetista, vaikka tuleehan niistäkin tieto verkkopankin viesteihin, mutta en koskaan muista käydä katsomassa niitä.. Leivinpaperia ja hammastahnaa en ostanutkaan vielä (koska molempia on jäljellä ja kovasti yritän olla haalimatta kaappeja täyteen varakappaleita), joten koti ja hygienia ostoja ei ollutkaan vielä tässä kuussa. Vapaa-aikaan ei kulunut hirmuisia summia, ostettiin tarpeet herkkuaamupalaan ja yksi pullo maustettua kivennäisvettä. En uskaltautunut kuitenkaan vielä kahvilaan, kun korona luvut taas nousivat täälläkin päin juuri ennen meidän lomapäiviä.
 
Sijoituksiin meni tuttuun tapaan 30e nordnettiin ja S-bonukset automaattisesti s-pankin rahastoon. Niiden lisäksi myös s-pankin tililtä maksettujen ruokaostosten jälkeen senttitasaukset ja jokaisesta korttimaksusta 2e (nämä siis kertyvät ensin säästäjä-keräilytilille, mutta merkkaan suoraan sijoituksiin, kun sinne menevät automaattisesti aina kun 10e on täynnä). Pikku puskuri karttui isännän tilin tasauksista sekä 5e per hänen tekemänsä korttiosto. Heti kuun alussa pistin puskuriin 200e, kun tuloja oli jo lähtökohtaisesti enemmän kuin budjetoitu. Käteen jäävä 15 euroa sai jäädä s-pankin tilille käyttötavara ja/tai vaatehankintoja varten säätöön.


 

Firman tilin saldo oli 1.10. -7 425,76 euroa. Lokakuun lopussa tilin saldo näytti -6 297,24 euroa. Onneksi sivussa on raha valmiina korkotukilainan lyhennystä varten, sillä huomenna erääntyvä korkotukilainan lyhennys 4 505,03 euroa ei mahtuisi enää 10 000 euron limitin sisään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Joulukuun budjetti

    Joulukuussa aloitan säästämään kesää varten, tänä vuonna säästin alkuvuodesta ensin 35e/kk kesään ja loppu vuoden ajan 40e/kk jouluun. N...