10. marraskuuta 2021

Lokakuun tavaraseuranta

 
 
Vuoden mittaan enemmän ja vähemmän muovikauhoja on hajonnut ja nyt viimein sain edes yhden puisen hajonneiden tilalle. Sille ei tullut hintaakaan ollenkaan, kun ollaan jemmattu jo jokunen vuosi sitten kaadetuista omppupuista materiaalia puuesineiden tekoa varten.
 
Lokakuussa juhlittiin kummitytön 6v synttäreitä ja lahjaksi hänelle kaivelin omista askartelukamppeista olemattomalle käytölle jääneet kuviolävistäjät ja valikoin nipun erilaisia papereita. Jonkin verran olin jemmannut vanhoja tyynyjä koristetyynykäyttöä varten vaatehuoneeseen, mutta totesin, että en oo kuitenkaan yhtään koristetyynyihminen, joten turha niitä on siellä säilytellä varmuuden vuoksi. Laitoin jo tammikuussa roskalavaryhmään joulukoristeita, nyt kun nostin ilmoitusta niin heti meni "kaupaksi", vaikkei joulun jälkeen kelleen kelvanneetkaan. Tyynyliina, bokserit ja sukat tulivat tiensä päähän, joten loppujätettäkin syntyi.

Lokakuun 28 poistoa nostavat koko vuoden lukeman komeaan 104/60. Nyt ehkä jo uskaltaa todeta, että tavoite saavutettu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Joulukuun budjetti

    Joulukuussa aloitan säästämään kesää varten, tänä vuonna säästin alkuvuodesta ensin 35e/kk kesään ja loppu vuoden ajan 40e/kk jouluun. N...