3. heinäkuuta 2021

Heinäkuun budjetti

 

Heinäkuulle on luvassa sentään muutaman satasen viime kuukausia suurempi budjetti. Isäntä ei kesäkuussakaan palkkatöissä ehtinyt aikaansa viettää, mutta onneksi tukiperhepalkkiota kertyi toukokuun lastenhoidosta kymmeneltä päivältä, joten se pelasti paljon. Lisäksi kesäjemmasta otetaan käyttöön 70 euroa.

Sinking fundsit jäävät jälleen nuolemaan näppejään. Ja suunnittelemastani velkojenmaksu aikataulusta ollaan kolme kuukautta jäljessä, toivon mukaan esitäytettyjen veroilmotusten palautusten määrä pitää mahdollisimman lähelle paikkansa, niin peli ei ole vielä menetetty... 

Asuminen tili oli vielä viime vuonna laskutili nimellä, joten sinne on kerätty sekä autoa että asumista varten rahaa. Heinäkuussa sieltä menee maksuun ajoneuvovero (koska autotilile ei oo tänä vuonna kertynyt tarpeeksi rahaa). Asumistilille menee taas vähän rahaa, jotta kiva tasasumma säilyisi.

Ruokaan budjetoin 300 euroa, koska oli tarkoitus ostaa mansikoita (jotka tosin ostettiinkin jo kesäkuun puolella). Nuoremmat hoitolapset ovat myös tulossa meille kokonaiseksi viikoksi, joten ruokakuluja tulee senkin vuoksi vähän enemmän. Kotikategoriassa on palovarottimen patteri (unohdin ostaa viime kuussa) sekä tiskikonetabletteja. Tiskikonetablettejakaan ei oo tarvinnu ostaa puoleentoistavuoteen, sen verran suuret varastot on siivouskaapissa ollu. Siis yli vuoden tiskikonetabletit! Käsitiskiainetta on edelleen jäljellä useampi purkki...

Heinäkuussa isäntä ennättää sentään osittain töihin, joten autoiluun menee rahaa. Kuulemma jarrulevyt tarttee vaihtaa, joten niihin menee noin huntti. Tällä hetkellä diesel on niin kallista, että rahaa täytyy kerralla laittaa noin 70e, jos meinaa saada tankin täyteen. Suurin piirtein kerta viikkoon varmaan tarvii isännän tankata, joten kyllä sitä rahaa palaa aika reilusti siihen, että hän pääsee töihin tienaamaan.

365säästö päättyy heinäkuun puolessa välissä ja nimensä mukaan on rahaa säästynyt euro per päivä, yhteensä potissa siis 365 euroa. Tilin nimi vaihtuu piha&puutarha jemmaksi ja siellä olevat rahat on tarkoitus käyttää ekana uuteen grilliin ja jatkossa kerryttää sinne rahaa kasveja ynnä muita varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Ruokalista vko 26

  Ollaan alkuviikko kesälomalla, jolloin hyödynnetään valmiita pöytiä ruokien suhteen.