19. huhtikuuta 2021

Maaliskuun tavaraseuranta

Maaliskuussakaan en käynyt yhtään kaappia tai laatikkoa läpi. Kotiin kannoin kuitenkin kirjojuorun, raitamatin, maija freddyn, kodinonnen, peikonlehden ja pennimuorin. Kaikki maaliskuussa meille tulleet tavarat eli viherkasvit olisi tarkoitus olla pysyviä. Aina ei mene niin kuin suunnittelee, tuon poistoihin joutuneen ruukkuruusunkin piti olla pysyvä, mutta Felix kisu päätti toisin. Jostain syystä tuo ruusu ei pitänyt siitä, että kaikki sen lehdet nypittiin irti ja se heitettiin useamman kerran lattialle yön pimeinä tunteina ja kerättiin juuripaakku sekä pitkin poikin lentäneet mullat aamulla lattialta takaisin ruukkuun.

Koko vuoden tilanne poistojen suhteen on siis edelleen 16/60. Karsimisinto on edelleen kadoksissa, huhtikuunkaan osalta ei ole odotettavissa suurta tavaramäärän vähentymistä. Joten touko-joulukuun aikana pitäisi saada 5,5 tavaraa kuukautta kohden vähennettyä, jotta asettamani tavoite täyttyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Ruoan kotimaisuus joulukuu

Joulukuun 2022 prosentti kalpenee vuoden takaiseen verrattuna hieman, sillä joulukuun 2021 kotimaisuusprosentti oli 74. Vuoden 2021 ostot nä...