Säästötavoite instassa

31. maaliskuuta 2021

Huhtikuun budjetti

 

Huhtikuussa on taasen maksettavana vakuutuslasku ja talvikuukauden sähkölasku, joten eipä sitä rahaa taaskaan sinne asumisen tai edes auton tilille saa laitettua. Osittain sen tähden, että priorisoin velkojen maksu jemman noiden edelle, vaikkei periaatteessa olisi tarvetta siihen (mun vanhemmat muistuttelee säännöllisen epäsäännöllisesti, ettei ole kiire maksaa takaisin).

Huhtikuussa on tarkoitus käyttää tämän vuoden toinen tavaran ostopäivä (joita vuonna 2021 saa siis olla kaikkiaan neljä kappaletta), joten koti ja hygieniatuotteet/vaatteet kategorioihin on varattu rahaa vähän enemmän. Ostoslistalla on muun muassa sähköhammasharjat, kumisaappaat, hammaslanka, leivinpaperi, kastelukannu, hallaharso, tiskikoneeseen suolaa ja huuhtelukirkastetta sekä grilliin kaasuletku.

Isännällä on ollut nyt taas töitä, maaliskuun osalta ylittyi autoilun budjetti reilusti. Tänään isäntä kävi vielä tankkaamassa, joten toivon mukaan tuo huhtikuulle varattu autoilubudjetti piisaa. Onneksi kohta voi vaihtaa kesärenkaat, niin kulutus vähän pienenee. Tosin sitä ennen tarvii käydä naapurikylän rengaskaupasta hakemassa ja maksamassa ne jo syksyllä tilatut renkaat (joihin rahat on valmiiksi jemmassa).

En kyllä viiti ees kirjottaa, että toivon että tää on viimein tälle kuulle se budjetti, joka pitää eikä mikään kategoria pääse ylittymään. Tän vuoden osalta ei meinaan taida ihan äkkiä toteutua. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Ruoan kotimaisuus joulukuu

Joulukuun 2022 prosentti kalpenee vuoden takaiseen verrattuna hieman, sillä joulukuun 2021 kotimaisuusprosentti oli 74. Vuoden 2021 ostot nä...