Säästötavoite instassa

22. helmikuuta 2021

Maaliskuun budjetti

Maaliskuussa on vuorossa auton vakuutuslasku, joten nyt kun se oli saapunut perjantaina verkkopankkiin sain maaliskuun budjetin tehtyä. Auton vakuutuksen maksuun hyödynnetään op bonuksia, joten en ollut vielä varma loppusummasta ennen kuin näin kuinka laskusta kuinka paljon bonuseuroja oli vakuutuksen maksuun tällä kertaa käytetty (vastaus oli tällä kertaa 91,13e).
 
Vihdoin viimein saatiin aikaiseksi myös siirtää isännän puhelinliittymä mun nimiin, joten nyt molemmat liittymät tulevat yhdellä laskulla. Tästä johtuen helmikuussa ei tarvinnut puhelinlaskua maksaa ollenkaan, kun laskun laskun eräpäivä oli vasta maaliskuun puolella. Tietääpähän siis jatkossa budjettia tehdessä jo senkin laskun oikean loppusumman. Vaan tykkään kyllä tehdä budjetin tasasummilla, joten esimerkiksi tässä maaliskuun budjetissa puhelinlasku on 49 senttiä liian vähän, mutta auton vakuutuksessa on 50 senttiä liikaa.
 
 

Velkojen maksu tilille menee satanen tavotetta enemmän, jotta saan kuitattua helmikuun satasen vajeen. Autotilille ei mene mitään, kun en vielä tuota vakuutuslaskuakaan raaski sieltä maksaa (siellä on tosiaan nyt vasta tammikuussa laitettu 200e, kun juuri vuoden alusta erotin tämän sinking fund tilin asumisen sinking fundista - tosin asuminen tilille jäi kaikki viime vuonna laskujen maksu tilille sivuun saadut rahat, joten auton renkaat tullaa maksamaan asuminen tililtä).

Lemmikki- ja ruokabudjetti on ylittynyt tänä vuonna sekä tammi- että helmikuussa, joten pistin nyt maaliskuulle vähän reilummat summat niihin, josko siten saisi onnistumisen tunnetta siitä, että joku budjetti jopa alittuisi. On se 500e kyllä iso raha. Oli tosi paljon helpompi tehä tää maaliskuun budjetti, kun oletuksena on että käytössä on 2 500 euroa, kun helmikuussa käytettävissä oli vain 2 000 euroa. Toki tää 2 500 euroa maaliskuulle on pelkkä arvio, sillä en vielä tiedä kerkesikö posti viedä tukiperhepalkkion maksatukseen tarvittavat raportit ajoissa perille. Palkkakuittihan ei palvelussa luonnollisestikaan vielä näy. Jos ei perjantaina tuu tukiperhepalkkiota, niin sitten täytyy firman tililtä napata enemmän palkkaa, jotta saa laskut maksettua ja itsensä ja lemmikkinsä ruokittua. Vaan sittenpähän tulee maaliskuun lopussa kahen kuun tukiperhepalkkiot kerralla, jollon ei tartte sitten yksityisottoa tehdä. Ja ehkäpä sille isännällekin niitä palkkatöitä olisi taas piakkoin tarjolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Ruoan kotimaisuus joulukuu

Joulukuun 2022 prosentti kalpenee vuoden takaiseen verrattuna hieman, sillä joulukuun 2021 kotimaisuusprosentti oli 74. Vuoden 2021 ostot nä...