Säästötavoite instassa

6. huhtikuuta 2020

Huhtikuu himassa

Vähän on kertynyt rästihommia myös kotiin liittyvälle to do listalle. Siispä keksin ehdottaa maaliskuun viimeisen päivän iltana, että josko lähettäisiin yhdessä tekemään näitä inhottavia pikkuhommia. Tietkö just niitä semmosia, joiden toivois hoituvan ihan omineen, mutta ei ne lakkaa olemasta ennen kuin ne itse tekee.

Mullehan tää koronahomma ei tuonut lisää aikaa, samalla tavalla kaikki hommat pyörii ja arki rullaa kuten ennenkin. En tosin oo testannut kuinka paljon on mahdollista säästää aikaa, jos juoksee navetalle kävelemisen sijasta. Luulisin kuitenkin että mahdollinen työmatkassa saatu ajansäästö on niin minimaalisen pieni, ettei se vapauta aikaa mihinkään hyödylliseen :D

Mutta tämmönen kalenteri on siitä hyödyllinen, että ainakin mä saan tehtyä näitä inhokkihommia pois päiväjärjestyksestä, sillä tarviihan kyseisistä hommista ottaa ennen ja jälkeen kuvat! En tänne blogin puolelle meinannu joka päivä huhtikuun himakalenterin hommia laitella, mutta kootusti kerran viikossa voisin laitella, onpahan täälläkin sitten tallessa instan lisäksi. Jos tahdot päivittäin osallistua kalenterin tehtäviin, niin instasta löytyy @saastotavoite tililtä. Muitten hommia voit vilkaista #huhtikuuhimassa tunnisteen kautta, toivottavasti muutkin laittelee kuvia tuolla tunnisteella, ettei oo pelkästään mun häpeäpilkkuja sen takana.

Huhtikuun ekan viikon aikaansaannokset:

Huhtikuun ensimmäisenä tehtävänä oli kahvinkeittimen putsaus.

Toisena päivänä vuorossa oli keittiön tiskialtaan ja hanan kuuraus + sama juttu kodinhoitohuoneessa jos semmoisen omistaa.

Huhtikuun kolmantena päivänä ratsattiin lompakko. Mun lompakkoon oli jäänyt pyörimään useampikin kortti tyhjänpanttina. Kuitit hyvin harvoin mulla lompakkoon asti muutoinkaan päätyvät, ne siirtyvät kauppakassista työhuoneeseen odottamaan kirjanpitoon naputtamista.

Neljännen päivän ohjelmassa oli jonkin keskeneräisen homman tekoa.

Huhtikuun viides toi tullessaan vähän isomman homman nimittäin vuorossa oli uunin jynssäys.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Ruoan kotimaisuus joulukuu

Joulukuun 2022 prosentti kalpenee vuoden takaiseen verrattuna hieman, sillä joulukuun 2021 kotimaisuusprosentti oli 74. Vuoden 2021 ostot nä...