13. kesäkuuta 2022

Ruokalista vko 24

 


Janssoninkiusaus kuuluu mulla sarjaan "en oo ikinä maistanut, mutta on varmasti pahaa". Samassa sarjassa oli kesäkeittokin, kunnes sitä ekaa kertaa tein ja maistamisen jälkeen totesin, että se on hyvää.

Mitä ruokia kohtaan sulla on/on ollut epäluuloja? Jos oot uskaltautunut maistamaan, niin onko ennakkokäsitys osoittautunut oikeaksi vai vääräksi?

3 kommenttia:

 1. Nyt heitit pahan! En muista tommosia positiivisia yllätyksiä tapahtuneen :D, toisaalta olin outo ja tykkäsin mm. maksasta ja janssoninkiusauksesta jo lapsena. No ehkä raaka-aineena soija on ollu positiivinen yllätys siihen nähden mitä odotin! Ihan siedettävä maku ja tekstuuri siinä onkin ja menee muutamissa ruokalajeissa ns. jatkamassa lihaa. Mutta ennakkoluuloja mulla kohdistuu kyllä sanoihin tilliliha ja kanaviillokki, en oo niitä tietääkseni koskaan syönyt ja epäilen etten äkkiä lähde luulojani testailemaan näiden kanssa :D

  VastaaPoista
 2. Eikun nyt tulikin yksi mieleen, sinisimpukoita testasin tehä ite ekaa kertaa viime marraskuussa (aiemmin menny esim. noutopizzan päällä satunnaisesti) ja oletin jotain kammottavaa ja limaista mutta nehän olikin hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mereneläviin kohdistuu varmaan paljon ennakkoluuloja (myös mulla). Etanoiden maistaminen ei houkuttele myöskään yhtään 😅

   Poista

Kiitos kommentistasi :)

Ruokalista vko 26

  Ollaan alkuviikko kesälomalla, jolloin hyödynnetään valmiita pöytiä ruokien suhteen.