Säästötavoite instassa

7. elokuuta 2021

Heinäkuun yhteenveto


Heinäkuun käyttörahat koostuivat kesäkuulta siirtyneestä 1900 eurosta sekä kesäjemmasta otetusta 70 eurosta ja suoraan rahastoon menneistä s-bonuksista 24,11e. Muita tuloja heinäkuussa olivat tukiperhepalkkio kesäkuun lastenhoidoista 1 397,50 euroa ja isännän palkat 1 292,94 euroa sekä firman tililtä tehty 115 euron yksityisotto. Elokuulle siirtyi heinäkuussa tienatut rahat siistittyinä eli yhteensä 2 800 euroa.

Velkojen maksun ja asumisen jemmatileille ei liiemmin rahaa siirtynyt. Asumisen tilille sen verran, että laskun maksun jälkeen tili jäi tasasummaan. Autojemmaan siirtyi heinäkuun ylijäänyt raha.

Ruokabudjetti ei tunnu pysyvän aisoissa tänä vuonna ollenkaan. 🙈 Heinäkuun ylitys johtuu siitä, että nuoremmat hoitolapset olivat meillä ennalta suunniteltua enemmän ja ovat meillä nyt toistaiseksi. Vika kauppapäivä sattui myös kuun loppuun, joten summa sisältää myös elokuun eväitä. Hygieniatuotteita ei ollut tarkoitus ostaa tässä kuussa, mutta hoitolapset tarvitsivat suihkusaippuan ja hammastahnaa.

Autoon oli tarkoitus ostaa uudet jarrulevyt ja palat, mutta niihin varatut rahat menivät osittain ruokaan ja osittain autotilille jemmaan.

Sijoitukset kasvoivat nordnettiin menevällä kolmella kympillä ja rahastoihin automaattisesti siirtyvillä s-bonuksilla. Pikkupuskuri sai tilien tasalukuun siistimisestä syntyneet roposet ja 5e per korttimaksu. 365säästö tuli päätökseensä eli vuoden ajan on jemmattu euro päivää kohden uutta grilliä varten.



Firman tilin saldo 1.7. -2 972,82e ja heinäkuun loppuessa saldo oli -614,87e eli väliaikaisesti päästiin lähemmäs plussaa muutaman tonnin verran. Syyskuussa tuleekin lannotelasku ja marraskuun alussa on korkotukilainan lyhennys. Pääosa maataloustuista maksetaan vasta joulukuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Ruoan kotimaisuus joulukuu

Joulukuun 2022 prosentti kalpenee vuoden takaiseen verrattuna hieman, sillä joulukuun 2021 kotimaisuusprosentti oli 74. Vuoden 2021 ostot nä...