Säästötavoite instassa

27. marraskuuta 2020

Joulukuun budjetti

 


Jaoin tän kuvan instastoorissa ja sain ihmettelyä että oonko johtotason tehtävissä, kun on niin isot tulot. Tavallaanhan oon, kun toiminimiyrittäjänä työskentelen. Mun seittemän päiväseen työviikkoon mahtuu sekä johtamista että p*skaduunia ja kaikkea siltä väliltä! 😅 Ja kaiken huippuhan on se, että eipä tartte joulukuussakaan firman tililtä itelleen palkkaa haaveilla nostavansa.

Joulukuun tulot koostuu marraskuussa sivuun laitetuista rahoista eli veronpalautuksista jemmasin 2 200e, isännän palkasta marraskuun puolessa välissä otin sivuun 600e ja kuun vika päivä maksetaan tukiperhepalkkiota ja isännälle tulee kuun toinen palkka, jotka on yhteensä arviolta noin 1 700e.

Ruokaa varten budjetoin 400e, koska joulu ja tyhjät kaapit. Joulumässäilyn lisäksi ruokabudjetti sisältää aineita joululahjoihin. Tänäkin vuonna pistetään pystyyn sitruuna-lakritsi-valkosuklaa-fudgetehdas ja muitakin ite tehtyjä herkkuja päätyy paketteihin.

Meillä joulu näkyy yleensäkin lähinnä ruokabudjetissa, sillä tehdään lahjat lähes poikkeuksetta ite. Niitä valmistellaan pitkin vuotta, joten niihin kuluvaa rahaa on hankala arvioida. Etenkin kun erilaisia materiaaleja löytyy kotoa melkein mihin lähtöön tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Ruoan kotimaisuus joulukuu

Joulukuun 2022 prosentti kalpenee vuoden takaiseen verrattuna hieman, sillä joulukuun 2021 kotimaisuusprosentti oli 74. Vuoden 2021 ostot nä...