Säästötavoite instassa

28. toukokuuta 2021

Kesäkuun budjetti

 


Kesäkuulle on luvassa myös inhottavan tiukka budjetti. Isännälle ei pahemmin tunteja palkkatöissä toukokuun aikana kertynyt. Onneksi tukiperhepalkkio jeesaa, ettei firman miinusmerkkiseltä tililtä tartte ihan tonnin yksityisottoa tehdä.

Sinking fundsit jäävät jälleen nuolemaan näppejään. Ja suunnittelemastani velkojenmaksu aikataulusta ollaan pari kuukautta jäljessä. Velkojen maksu tilille kerrytän rahaa, josta loppu vuonna siirrän sitten meijän vanhemmille lyhennykset. Asuminen tililtä maksuun menee mittaturva vakuutus ja samaan syssyyn aattelin maksaa pois koko tän vuoden kiinteistöveron meijän talon osalta. Sinne laitetaan vaan hiluja, jotta kiva tasasumma säilyisi.

Vähän ärsyttää, mutta käyttöä vartenhan nuo asumisen tilille kerätyt rahat ovat. Joten parempi vaan koittaa nyt nää tämmöset laskut sieltä maksella. Se on oikea suunta siihen nähden, että tavoittelen mahdollisimman muuttumatonta käyttöbudjettia. Joka kuu kun saisi tuon saman summan asuminen tilille, niin ei paljoa hetkauta vakuutuslaskut sun muut. Sama tavote autotilin suhteen, siellä tilanne tosin tällä hetkellä kehnohko, joten ajoneuvovero täytyy maksaa asumisen tililtä.

Kesäjemma vaihtui joulujemmaksi ja summa suureni femmalla. Kesäjemma pääsee käyttöön ja kesäkuulle aattelin sieltä ottaa 60e rahaa vapaa-aika kategoriassa törsättäväksi. Osa tosin menee suoraan juhannusherkkuihin, kun ruokabudjetti ei oikein niihin veny. Kotikategoria sisältää vessapaperia, suodatinpusseja, leivinpaperia, foliota ja palovarottimen patterin. Hygieniaraha taas törsätään hammastahnaan ja hammaslankaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)

Ruoan kotimaisuus joulukuu

Joulukuun 2022 prosentti kalpenee vuoden takaiseen verrattuna hieman, sillä joulukuun 2021 kotimaisuusprosentti oli 74. Vuoden 2021 ostot nä...